British - In English

Om mig

Jag heter Tobias Bergstedt, är en kille från Stråvalla, Halland, född 1991, som provade på knivmakeri redan i grundskolan. Tack vare en slöjdlärare som fick mig att utmana mig själv och utvecklas i mitt knivmakeri redan från början fastnade jag för denna underbara hobby. Alltsedan starten har jag fortsatt utmana mig själv och testa på nya tekniker, material och formgivningar.

De senaste åren har jag studerat på Högskolan Väst i Trollhättan, vilket gjort att tiden och möjligheterna att knivmaka i det närmsta har försvunnit. Efter avslutad utbildning har jag nu flyttat tillbaka till Halland och har betydligt närmre till min lilla knivverkstad. Förhoppningsvis kommer detta innebära fler knivar och ytterligare utveckling av mina färdigheter.

Min övriga fritid spenderas till ganska stor del mellan stolparna på Sjöaremossens Isbana, där jag spelar bandy (är målvakt) i Frillesås BK, som synes på den lilla bilden till höger. Säsongen 2017/18 vann vi Allsvenskan och blir därmed första halländska lag någonsin i bandyns högsta serie, Elitserien.

Har du några funderingar eller vill komma i kontakt med mig är det bara att höra av sig.

Ha det bra!

Tobias

Tobias Bergstedt. Tobias Bergstedt, bandymålvakt.